31.12.2010

Hyvää uutta vuotta 2011 !

Vanha vuosi on kohta hoideltu loppuun. Vuosi on ollut kiireinen, mielenkiintoinen, tuonut uutta ja samanlaista toivotaan ensi vuodelle.

Nyt kuitenkin keskitytään nautistekeluun ja juhlintaan. Miltä tuntuisi seuraavanlainen menu...alkuruokana valkosipuli-sinohomejuustoetanat, juomana kuohuvaa. Pääruoka Moskovan pataa eli naudanpaistia, sinihomejuustoa (taas), sipulia, smetanaa jne. ja sen kanssa punaviiniä. Pata haudutetaan hitaasti, jotta liha on hajoavan mureaa.
Jälkiruoaksi lime-jäädyke. Ja kaiken kruunaa vahva mokka tai espresso ja tilkkanen limoncelloa.

Jotta paisti varmasti olisi mureaa, se hankittiin Tampereen Kauppahallista Lindgrenin lihatiskiltä.

Etanat tarjoankin vaihteen vuoksi pienistä annospadoista ja pataruoan tietysti isommasta.

Tämän jälkeen voi sitten keskittyä katselemaan vaikka ilotulitusta.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille !
http://www.iloinenkeittio.fi/

Ei kommentteja: