20.12.2010

Kokkailuja jouluksi

Viikonloppuna tein broilerinmaksapateeta ja siitä tulikin oikein herkullista. Pakko oli maistaa pikkuisen ennen kuin laitoin sen pakkaseen odottamaan jouluaattoa. Tai ehkä sitä maistellaan jo aatonaattoiltana. Ohjeen löysin tämän vuoden "Kaikkien aikojen joulu"-lehdestä.

Pidän kovasti silikonituotteista mm. niiden helppohoitoisuuden vuoksi ja sen vuoksi pateekin kypsyi oheisenlaisessa silikonivuoassa. Vuoan hinta 19,30 €.

Toinen herkku syntyi voitakinasta, valkohomejuustosta ja tuoreista viikunoista. Paiston jälkeen muutama pisara hunajaa päälle (huom! kuva ei ole minun leipomuksistani).
Paistopellillä käytän ns. kestoleivinpaperia. Kestää n. 1000 käyttökertaa. Hinta 11,50 €.









Liike on avoinna normaalisti 20.-23.12 eli 10-18. Jouluaattona liike on suljettu.

http://www.iloinenkeittio.fi/

Ei kommentteja: