11.1.2011

Blinejä

Loppiainen meni blineistä nautiskellen ja kyllä niitä vielä muutama kerta tätä talvena paistetaan. Reseptejä löytyy netistä paljon erilaisia. Kokeilin sellaista, jossa taikinaan tulee olutta ja mielestäni olivat erinomaisia. Lisukkeina itse käytän muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa eli hyvin klassista yhdistelmää. Joskus voisi tietysti kokeilla esim. sillikaviaaria tms. Paistamiseen tietysti voita.

Meillä on ollut KitchenCraftin pikkupannu (halkaisija 12 cm) jo koekäytössä kanamunien paistossa ja nyt testasin sen myös blineillä.

Pannu toimii loistavasti, sillä välipohjan alumiini takaa nopean ja tasaisen lämmön. Tasapainotus on hyvä, koska pannu pysyy tyhjänäkin levyllä keikkumatta.

Pannuja on neljää väriä eli pinkki, vihreä, sininen ja oranssi. OVH 11,40 €.

http://www.iloinenkeittio.fi/

Ei kommentteja: